Om oss

Järna Trädvård AB grundades 1994 och är ett företag som vårdar träd i stads-, park- och trädgårdsmiljöer. Järna Trädvård arbetar nästan uteslutande med klättrande arborister. Detta för att kunna hålla en hög kvalité på utfört arbete samt hålla nere kostnader och miljöbelastning. I alla våra uppdrag sätter vi trädens välbefinnande främst.

Vi har mångårig erfarenhet i alltifrån stora entreprenader inom offentlig sektor ner till små jobb i villaträdgårdar och på stugtomter. Vi har ett mycket gott renommé. Vi har alla de certifieringar och den kunskap som är nödvändiga för att jobba i alla, olika utsatta miljöer där behov av trädvård uppstår. Naturligtvis är vi också försäkrade, med mångmiljonbelopp, för alla eventuella skador som kan uppstå när vi fäller och beskär träd.

Vill du prata direkt med oss eller mejla in en förfrågan? All kontaktinformation samt ett formulär för förfrågan finner du under Kontakt.

Ring oss på: 070 392 56 46
Maila oss på: friederike@arbor.nu

Du kan använda RUT-skatteavdrag (50 %) för alla våra tjänster som vi utför på din tomtmark, dvs. Beskärning, fällning, städning, rishantering, uppkapning etc. Dock utgår inte denna skattereduktion för hela beloppet för bortforsling av ris och stammar, med lastbil, från din tomt är inte heller berättigat till skattesubvention.

Om mig

Friederike Kendziersky
VD och delägare i företaget samt den som sköter om vår kundmottagning. Det är henne du möter när du ringer till oss. Friederike är certifierad arborist via European Arboricultural Council och via Svensk TrädVård & Utbildning AB. När hon har tid över så finns hon också ute på fältet.

Friederike är invandrad tyska sedan tjugo år tillbaka och har ett djupt, fundamentalt förhållande till träd. Förutom svenska, tyska och engelska så kan du även kommunicera med henne på franska.

Förutom Friederike har vi även en arbetsstyrka på två personer och så hyr vi även in ett stort antal underentreprenörer efter behov och tillfälle.